Voita suuria palkintoja Fairy Secrets jättipotteja Slotumilta

Tietosuojakäytäntö

Last Updated: 11.09.2020

Yleistä

Rekisterinpitäjänä meillä on oikeudellinen velvoite uhkapeliasetusten nojalla käsitellä pelaajien henkilötietoja voidaksemme sallia heidän osallistumisensa peleihin ja tarjotaksemme heille lisäpalveluita. Tässä Tietosuojakäytännössä selitetään, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja miten käytämme niitä.

Sivuston www.slotum.com ("Kasino", "Verkkosivusto", "Yritys", "Me", "Me", "Meidän") omistaa ja sitä ylläpitää Dama N.V., joka on Curaçaon lakien mukaisesti rekisteröity ja perustettu yritys, jonka rekisteröintinumero on 152125 ja rekisteröity osoite Julianaplein 36, Willemstad, Curaçao, ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö Strukin Limited, joka on rekisteröity Kyproksella, jonka rekisteröintinumero on ΗΕ 407624 ja rekisteröintiosoite on Leandrou, 12A 3086, Limassol, Kypros. Dama N.V.:llä on Antillephone N.V.:n myöntämä toimilupa ja sen toimintaa valvoo Antillephone N.V. (toimilupa nro 8048/JAZ2020-013). Kaikki Paysafe-maksut suoritetaan Dama N.V.:n kautta. On pelaajan yksinomaisella vastuulla ottaa selvää kyseisen lainkäyttöalueen voimassa olevista laeista ja asetuksista, jotka koskevat online-rahapelejä.

Avaamalla Pelaajatilin Sivustolla vahvistat hyväksyväsi tämän Tietosuojakäytännön. Jos et hyväksy tämän Tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua antaa meille tarvitsemiamme henkilötietojasi, älä käytä tätä sivustoa.

Huomaa, että tämä Tietosuojakäytäntö on sinun ja Yrityksen välinen sopimus. Voimme tehdä muutoksia tähän Tietosuojakäytäntöön aika ajoin. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle muutoksista, kehotamme sinua tarkastamaan tämän Tietosuojakäytännön säännöllisesti. Jatkamalla Sivuston ja/tai sen palveluiden käyttöä hyväksyt tämän Tietosuojakäytännön.

Tiedot, joita keräämme

Henkilötietoja, joita voimme pyytää käyttöön ja käsittelyyn ovat muun muassa:

  • Tiedot, joita annat meille täyttäessäsi tilin rekisteröintisivuja ja muut tiedot, joita lähetät Sivuston kautta tai sähköpostilla (esim. etu- ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero);
  • Meidän kanssamme käyty kirjeenvaihto Sivuston kautta, sähköpostilla tai chatin kautta tai muiden viestintävälineiden kautta;
  • Pelaajatilin tapahtumahistoria, tapahtuipa se Sivuston tai muiden viestintäkeinojen kautta;
  • Sivustolle kirjautumiset ja kirjautumisten tiedot, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-sijaintitiedot, selaimen/laitteen tiedot, verkkolokit, toimintolokit ja muut järjestelmäämme tallennetut liikennetiedot;
  • Meidän kohtuudella pyytämämme asiakirjat ja todisteet tilisi vahvistamiseksi, talletusten ja nostojen käsittelemiseksi ja suorittaaksemme petostentorjuntatarkastuksia (omasta aloitteestamme tai sovellettavan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti). Tällaisia todisteita voivat olla kopio passista, palkkakuitista, pankin tiliotteesta jne.
  • Osallistumiset kyselyihin tai muihin aika ajoin järjestämiimme asiakasarviointeihin.

Miten käytämme tietojasi

Käytämme sinulta keräämiämme henkilötietoja tarjotaksemme palveluitamme. Erityisesti käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Panosten ja tapahtumien käsittelyyn. Tähän sisältyy luottokortin ja verkkopohjaisten maksujärjestelmien käyttö;
  • Tarjotaksemme sinulle peli- ja muita palveluita, joita haet Sivustoltamme;
  • Antaaksemme asiakastukea, kuten apua tilin avaamisen ja hallinnan kanssa;
  • Tunnistaaksemme ja suorittaaksemme tarvittavia tarkistuksia;
  • Tarjotaksemme rekisteröidyille pelaajille tietoa tarjouskampanjoista tai tarjotaksemme kampanjatietoa valituilta liikekumppaneiltamme, yhteistyökumppaneiltamme ja tytäryhtiöiltämme (vain jos pelaaja on nimenomaisesti antanut suostumuksensa markkinointimateriaalin vastaanottamiselle;
  • Täyttääksemme oikeudelliset velvoitteemme, kuten noudattaaksemme rahanpesua ja terrorismin rahoittamista koskevaa lainsäädäntöä;
  • Tarkkaillaksemme ja tutkiaksemme tapahtumia estääksemme petoksia, ehtojen väärinkäyttöä, rahanpesua ja muita laittomia tai epäsäännöllisiä uhkapelitoimia;
  • Analysoidaksemme asiakassuuntauksia markkinatutkimusten avulla (osallistuminen kyselyihin ei ole pakollista. Voit aina halutessasi olla osallistumatta);
  • Tehdäksemme tutkimusta ja tilastotieteellistä analyysia koottujen tietojen perusteella.

Markkinointiviestintä

Jos et ole valinnut kieltäytyväsi saamasta mainosmateriaaleja, voimme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä koskien tuotteita, palveluita ja kampanjoita. Tämä voi sisältää tietoja liikekumppaneidemme, kuten kasinopelientarjoajien, tuotteista ja palveluista.

Jos päätät, että et enää halua vastaanottaa markkinointi- ja mainosmateriaaleja, voit kieltäytyä niiden saamisesta Pelaajatililläsi tai ottamalla yhteyttä asiakastukeemme osoitteeseen support@slotum.com

Huomaa myös, että hyväksymällä kilpailun palkinnon tai voittoja meiltä suostut siihen, että nimeäsi ja/tai lempinimeäsi käytetään mainontatarkoituksissa ilman lisäkorvauksia, ellei laki toisin määrää

Henkilötietojen hankkiminen

Emme kerää henkilötietojasi ilman, että olet siitä tietoinen. Voimme kuitenkin kerätä joitakin sinua koskevia tietoja automaattisesti, tilanteissa joissa toimitat tietoja käyttämällä palveluitamme ja olemalla vuorovaikutuksessa kanssamme.

Voimme myös hankkia joitakin henkilötietoja laillisesti verkkomyyjiltä ja palveluntarjoajilta, kuten petostenestoyhtiöiltä. Lisäksi pidätämme oikeuden käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajien palveluita antaaksemme teknistä tukea, esimerkiksi käsitelläksemme verkkotapahtumiasi ja hankkiaksemme pelisisältöä.

Huomaa, että voimme saada pääsyn tietoihin, joita annat kyseisille myyjille, palveluntarjoajille ja kolmannen osapuolen sähköisen kaupan palveluille. Voit olla varma siitä, että käytämme ja suojaamme tällä tavoin hankittuja henkilötietoja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinun meille toimittamiasi henkilötietoja paljastetaan Yrityksen ulkopuolisille kolmansille osapuolille vain tämän

Tietojen vastaanottajat

Voimme välittää meille antamiasi tietoja yhtymämme sisäisille kokonaisuuksille ja liikekumppaneillemme. Tällaisia yrityksiä ovat isäntäyhtiömme, niiden isäntäyhtiöt ja niiden kaikki tytäryhtiöt sekä muut yhtiöt, joiden kanssa harrastamme liiketoimintaa ja joiden kanssa meillä on välttämättömiä sopimuksia. Tietojasi voi käsitellä Yritys tai muu yhtymämme sisäinen yritys, joka voi käyttää kolmatta osapuolta tietojen käsittelyä varten.

Yrityksen työntekijöillä, tarkemmin sanottuna tietosuojavaltuutetulla, rahanpesuasioista vastaavalla henkilöllä, maksujen ja petostentorjunnan analyytikolla, asiakastuen edustajilla, asiakkaiden säilytys -tiimin jäsenillä, VIP-pelaajien managereilla ja muilla valituilla työntekijöillä on pääsy henkilötietoihisi, jotta he voisivat suorittaa tehtäviään ja tarjota sinulle apua.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilötietoihin tai joiden tehtävät liittyvät pelaajan henkilötietojen käsittelyyn, ovat allekirjoittaneet luottamuksellisuussopimukset kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellisuutta sovellettavien uhkapeli-, tietosuoja- ja yksityisyyslakien mukaisesti.

Voidaksemme tarjota sinulle tehokasta palvelua me ja/tai palveluntarjoajamme voimme joutua siirtämään henkilötietojasi maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppaliiton alueilla sekä joillekin tietojen käsittelijöille, jotka voivat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Näin ollen, selaamalla Sivustoa ja kommunikoimalla kanssamme sähköisesti, hyväksyt, että me (tai toimittajamme tai alihankkijamme) käsittelemme tietojasi näissä maissa. Teemme aina parhaamme taataksemme, että tietojasi käsitellään suojatusti ja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tietojen vapauttaminen kolmansille osapuolille

Me emme myy emmekä vuokraa henkilötietojasi kolmansille opaspuolille.

Voimme paljastaa henkilötietojasi, jos laki, asetus tai muu oikeudellinen haaste tai määräys niin määrää. Lisäksi voimme paljastaa henkilötietojasi sääntely- tai lainvalvontavirastolle, jos uskomme sen olevan tarpeen Yrityksen, sen asiakkaiden tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen suojaamiseksi.

Henkilötietoja paljastetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

  • a) Laki edellyttää sitä meiltä;
  • b) Jos Sivuston on jaettava tietoja maksukäsittelijöidensä kanssa helpottaakseen maksutapahtumia niiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. (Useimmat pankkikorttitapahtumat käsittelee Wirecard Bank AG, jonka tietosuojakäytäntöä sovelletaan kyseisiin tapahtumiin);
  • c) Noudattaaksemme oikeudellisia ja regulatiivisia velvollisuuksiamme ja vastuitamme asianmukaisille lisensointi- ja sääntelyviranomaisille sekä kaikkia sovellettavan lainsäädännön määräämiä velvollisuuksia ja vastuita muille sovellettaville sääntelijöille muilla lainkäyttöalueilla;
  • d) Kun Yritys uskoo, että paljastaminen on välttämätöntä Yrityksen tai pelaajan turvallisuuden, muiden turvallisuuden, petosten tutkinnan suojaamiseksi tai hallituksen pyynnöstä;
  • d) Kun Yritys uskoo, että paljastaminen on välttämätöntä Yrityksen tai pelaajan turvallisuuden, muiden turvallisuuden, petosten tutkinnan suojaamiseksi tai hallituksen pyynnöstä;
  • f) Kolmansille osapuolille, joille pelaajan on antanut luvan luovuttaa tietoja.

Käytämme kolmannen osapuolen tietojen käsittelijöitä rajoitettujen henkilötietojen käsittelemiseksi meidän puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat Sivustoa, erityisesti sivustojen isännöintiin ja operointiin, markkinointiin, analytiikkaan, sivustojen parantamiseen ja sähköpostiuutiskirjeiden lähettämiseen liittyen. Takaamme, että Henkilötietojen lähettäminen vastaanottajalle on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaista ja että käsittelijöillä on samat velvollisuudet kuin meillä asiaan kuuluvien Palvelusopimusten nojalla.

Sivustoillamme on olla myös sosiaalisen median sisältöä (esim. jaa- tai tykkää-painikkeita). Nämä toiminnot tarjoaa kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Kun tietoja kerätään tällä tavoin, hallitsee niiden käsittelyä asiaan kuuluvan sosiaalisen median alustan tietosuojakäytäntö.

Edellisen lisäksi luovutamme henkilötietoja, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos Yrityksen rakenteeseen tulee muutoksia, kuten fuusioituminen, tai se ostetaan kokonaan tai osittain toisen yhtiön toimesta, on erittäin todennäköistä, että asiakkaittemme henkilötiedot sisältyvät kauppaan tai siirtoon. Tiedotamme Käytäntömme osana pelaajillemme sähköpostilla ennen henkilötietojen siirtämistä.

Huomaa, että sisällöstämme voi olla linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille oleellisten viitteiden tarjoamiseksi. Me emme ole vastuussa ulkoisesta sisällöstä, johon voi kuulua erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojen käsittelysopimuksia.

Tietojen säilyttäminen

Kuten Käyttöehdoissa on ilmoitettu, sekä sinä että Kasino voi päättää Pelaajatilin sulkemisesta milloin vain. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi tiedoissamme lain määräämän ajan. Tietoja käytetään vain, mikäli pätevä viranomainen sitä vaatii tapauksissa, jotka liittyvät rahoitus- ja verotustietojen tutkintaan, rahanpesuun tai muita laittomia toimia koskeviin tiedusteluihin.

Huomaa, että rahanpesunvastaisten asetusten tähden lisensoidussa uhkapelissä Euroopan unionin alueella, meillä on velvollisuus säilyttää pelaajien rekisteröitymisen yhteydessä antamia henkilötietoja ja Pelaajatilin aktiivisena aikana annettuja tietoja vähintään viisi vuotta pelaajan viimeisestä toimesta tai tilin sulkemisesta. Näin ollen emme voi hyväksyä tietojen poistopyyntöjä ennen tämän ajanjakson kulumista.

Tietojesi turvallisuus

Vahvistamme, että kerätessämme ja käsitellessämme henkilötietojasi Pelaajatiliäsi hallitaksemme meitä sitoo tiukka henkilötietojen suojausta koskeva lainsäädäntö.

Näin ollen pyrimme suojaamaan henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoiminnan toimintatapojen ja sovellettavien asetusten mukaisesti. Olemme sitoutuneita tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluita ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin taataksemme, että meille antamasi tiedot pysyvät suojattuina.

Pelaajatileille päästään vain pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Lisäksi voit määrittää kaksiosaisen todentamisjärjestelmän suojataksesi tilisi luvattomalta käytöltä. Olet vastuussa kirjautumistietojesi luottamuksellisina pitämisestä ja sen varmistamisesta, että muut henkilöt eivät pääse tilillesi.

Yhteyden ottaminen meihin

Voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä tätä Käytäntöä koskien:

  • a) Vahvistaaksesi meidän sinua koskevien henkilötietojen virheettömyyden;
  • b) Tiedustellaksesi henkilötietojesi käytöstä;
  • c) Kieltääksesi tietojesi käytön suoramarkkinointiin;
  • d) Päivittääksesi tai oikaistaksesi antamiasi tietoja (tällaisissa tapauksissa sinun tulee toimittaa todisteita, joita voimme kohtuullisesti pyytää muutosten tekemiseksi.) Huomaa, että on laitonta antaa vääriä tietoja itsestäsi, ja että on sinun vastuullasi varmistaa, että meillä on aina käytössämme ajan tasalla olevat tietosi.

We have appointed a data protection officer (“DPO”) who is responsible for overseeing questions in relation to this privacy policy. If you have any questions about this privacy policy, please contact the DPO at dpo@damacasino.com

Lisäksi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 77 mukaisesti, sinulla on oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelyä koskeva valitus valvontaviranomaiselle erityisesti jäsenmaassa, jossa asut tai työskentelet vakituisesti, tai väitetyn rikkomuksen tapahtumapaikassa.

Evästekäytäntö

Käydessäsi sivustolla järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja käynnistäsi, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja alkuperäisen sivuston. Keräämistä voidaan harjoittaa yhdessä alustantarjoajiemme ja kumppaneidemme kanssa. Voimme saada niiltä yleistä demografista tai käyttötietoa Sivustollamme kävijöistä. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja tunnistaaksemme sinut henkilökohtaisesti ilman sinulta saatua lupaa.

Kerätäksemme näitä tietoja käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatyökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan tietokoneellesi tai laitteellesi sivustoillamme käydessäsi. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä Sivuston toiminnan kannalta; toiset parantavat kokemustasi Sivustolla ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Seuraavassa esitellään käyttämiemme evästeiden tyypit ja niiden tarkoitukset. 

  • Tarvittavat evästeet: mahdollistavat siirtymisen ja sivuston perustoiminnot, esim. pääsyn Sivuston jäsenille tarkoitettuihin osiin.
  • Toiminnalliset evästeet: näiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöäsi ja valintojasi Sivustolla (esim. istunnon avain, kieli tai alue) voidaksemme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle mukautetumman kokemuksen.
  • Mainontaevästeet: näiden avulla voimme mitata, miten tehokasta sisältömarkkinointimme on. Kumppanille toimittavat nämä evästeet seuratakseen sivustolla käyntejä ja uusien pelaajien rekisteröitymisiä mainoksista. Emme jaa henkilötietojasi (kuten nimeä tai sähköpostia) liikekumppaneillemme, lukuun ottamatta mainontaevästeiden suoraan keräämiä sivustolla käyntejä koskevia tietoja. Sivuston käyntitietosi voivat olla kuitenkin linkitettyjä muihin, muiden tarjoajien toisten lähteiden kautta keräämiin henkilötietoihin. Tällaista ulkoista tietojen käsittelyä hallitsevat kolmansien osapuolten tarjoajien tietosuojailmoitukset ja -käytännöt.

Tämän lisäksi käytämme lukuisia kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka asettavat Sivustolle evästeitä toimittaakseen meille tarjoamiaan palveluita. Tällaisia palveluita ovat muun muassa meidän auttamisemme parantamaan kokemustasi seuraamalla toimintaasi Sivustolla, Sivuston tehokkuuden ja mainoskampanjoidemme tehokkuuden mittaaminen.

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeitä automaattisesti. Jos haluat, voit estää jotkut tai kaikki evästeet tai poistaa jo asennettuja evästeitä selainasetuksissasi. Suosittelemme kuitenkin, että et estä tai poista evästeitäsi, koska se voi rajoittaa Sivuston käyttöäsi.

Netent-pelit

Pelatessasi NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan myös NetEntin Tietosuojakäytäntöä. Voit lukea käytännön täältä.

We use cookies to improve your experience. By using our website you are accepting our Cookie Policy.